Frances Bk 02

150,00 kr

Frances Bk 02

  • ISBN: 9789170375590
  • 1 ex i lager
  • Förlag: Galago
av: Joanna Hellgren
Frances börjar så sakteliga vänja sig vid sitt nya liv i staden dit hon fått flytta efter sin fars död. I huset där Frances bor med faster Ada och sin farfar möts tre historier. En ligger staplad i kartonger som en bok; det är deras granne Louise, Adas nyfunna kärlek, som har skrivit den. Som av en händelse är den besläktad med den andra historien, som börjar i en by vid havet där två unga människors liv vävs samman. Men det finns det inte längre någon som vet. Den tredje historien är vildast och störst. Den har ännu inte fått sin form, trots att den försöker  i huvudet på Frances.

Den andra boken om Frances handlar om hennes unga, ofrivilliga föräldrar och om att fly från sin familj. Den handlar också om hur Frances och Ada försöker förstå vad som har hänt, och om vad man gör när man ändå inte kan få reda på svaret.

Frances del 1 hyllades stort av pressen i både Sverige och Frankrike när den kom ut. Nu kommer äntligen fortsättningen på berättelsen om den föräldralösa Frances och hennes faster Ada.
Ung. sidantal: 130
Färg/svart-vitt: Svart-vit
Format: Serietidningsstorlek
Språk: Svenska
Läsriktning: Västerländsk
Taggar:


Denna vara lades till den fredag 17 september, 2010.