Evig lycka

229,00 kr

 Slutsåld 

Evig lycka

  • ISBN: 9789170378072
  • 0 ex i lager
  • Förlag: Galago
av: Klas Isaksson
Klas växer upp med sin mamma en Stockholmsförort, men längtar till skogen. I nionde klass lär han känna den rebelliske Björn som är den första som förstår honom. I stulna djurdräkter utforskar de tillsammans alkohol, droger och ungdomskriminalitet. Förälskelsen i Rebecka gör att Klas börjar måla kärlekshälsningar till henne över hela staden och tillsammans med Björn upptäcker han graffiti. De nattliga äventyren kostar honom dock relationen med Rebecka. I ett sista försök till kompromiss för att rädda förhållandet börjar han rita en berättelse i en bok istället för att måla väggar.

I ett närmast Paul Auster-liknande psykotiskt töcken försöker Klas avsluta boken om sig själv, förstå hur allt hänger ihop och skriva ett nytt kapitel i livet. Ett kapitel av evig lycka. Evig lycka är en berättelse om kampen mot att slippa bli stor. Om att göra motstånd och försöka fly till skogs när vuxenvärlden bultar på dörren. Evig Lycka är historien om tiden före Den svenska björnstammen. Om smärtan i att tvingas växa upp och lättnaden i att kanske till sist få hitta hem till skogen.

Den Svenska Björnstammen är ett konstnärskollektiv från Norrköping som funnits sedan 2008. De är mest kända för sin musik men jobbar även bland annat med bildkonst, ljudinstallationer, textil och film. I år släpper de sin första serieroman skriven av Klas Isaksson.

Klas Isaksson är i grunden graffitimålare och var med och startade Norrköpings konsthall som resulterade i Den Svenska Björnstammen. Evig lycka är hans debut som serietecknare.
Ung. sidantal: 446
Färg/svart-vitt: Svart-vitt
Format: Pocket
Språk: Svenska
Läsriktning: Västerländsk
Taggar:


Denna vara lades till den onsdag 8 oktober, 2014.