A Game of Thrones Sv Bok 1

185,00 kr

A Game of Thrones Sv Bok 1

  • ISBN: 9789197959254
  • 1 ex i lager
  • Förlag: Apart
av: Daniel Abraham, Tommy Patterson, George R.R. Martin
I A Game of Thrones volym 1 - Kampen om Järntronen samlar Apart Förlag de första 6 delarna på 192 vackert tecknade och färglagda sidor.

Välkommen till den första samlingsvolymen av A Game of Thrones, serieromanen baserad på min fantasybok med samma namn.

Låt mig klargöra en sak: Detta är inget komplement till TV-serien. Det du nu ska få läsa är en helt egen bearbetning av mina romaner. Kreatörerna bakom de olika versionerna av min saga - Daniel Abraham och Tommy Patterson vad gäller serietidningen - utgick från samma källmaterial och stötte på delvis samma utmaningar, men de var samtidigt tvungna att hantera problem som är unika för deras respektive medium. I vissa fall hittade de kanske samma lösning, i andra fick de gå helt olika vägar. Men om du gillar TV-serien och undrar varför historierna skiljer sig lite åt, och varför karaktärerna inte liknar skådespelarna du sett på din platt-TV ... så vet du nu.

För egen del älskar jag TV-serien, och jag älskar serieromanen också. Detta är min värld, det är mina människor, och det är fortfarande min historia, som nu berättas på ett annat sätt i ett annat medium, där en helt ny publik kan njuta av den.

Om du uppskattade böckerna eller TV-serien, hoppas vi att du skall gilla denna version också. Och om du inte tidigare har stiftat bekantskap med A Song of Ice and Fire, hoppas jag att du skall uppskatta att besöka Westeros och Winterfell, att möta Tyrion och Jon Snow och Arya och Ned och Cersei och Sansa och Bran och resten av mina tusentals rollfigurer. (Men bli inte för fäst vid dem.)
- - -
Detta är ett litet utdrag ur det totalt fem sidor långa förordet till A Game of Thrones volym 1, skrivet av George R.R. Martin.

George R.R. Martin är författare och har tagit världen med storm med sitt fantasyepos A Song of Ice and Fire, där A Game of Thrones är första delen. Nu har alltså succeromanen som blev en ännu större TV-serie dessutom blivit en serietidning.
Ung. sidantal: 192
Färg/svart-vitt: Färg
Format: Serietidningsstorlek
Språk: Svenska
Läsriktning: Västerländsk
Taggar: Fantasy, Känd från TV, Adaption


Denna vara lades till den torsdag 25 oktober, 2012.