Bekele

170,00 kr

Bekele

  • ISBN: 9789186667238
  • 1 ex i lager
  • Förlag: Seriefrämjandet/Tusen serier
av: Raquel Lozano, Mattias Elftorp, Emre Özdamarlar
Bekele bor och är gift med Johannes i Malmö. Med jämna mellanrum får de gå på samtal hos migrationsverket för att bevisa att deras äktenskap är äkta. Men vad gör man när hela tillvaron plötsligt vänds upp och ner? När någonting händer som kan göra att mer står på spel än bara förhållandet? Det här är berättelsen om Bekele, Johannes och Simon, men också om dagens Sverige...

Om Raquel Lozano (författare):
Gammal svenskcolombiansk vårdbiträdeskärring som debuterar som serieförfattare med Tusen Serier-boken Bekele tillsammans med Mattias Elftorp och Emre Özdamarlar.

Om Mattias Elftorp (författare):
Mattias Elftorp gör serierna Piracy is Liberation och Arg Kanin samt har material med i ett stort antal antologier i flera länder. Han är också projektledare Tusen Serier, ett projekt som ska göra seriesverige mindre svenskt, och för den internationella seriefestivalen AltCom i Malmö.

Om Emre Özdamarlar (tecknare):

Flyttade från Turkiet till Sverige 2005 för att jobba som ingenjör. Efter 4 år slutade han med det och började rita serier. Emre Özdamarlar pluggar på serieskolan i Malmö och går ut våren 2013.
Ung. sidantal: 64
Färg/svart-vitt: Svart-vitt
Format: Storpocket
Språk: Svenska
Läsriktning: Västerländsk
Taggar: 1000 Serier


Denna vara lades till den måndag 28 april, 2014.