Tea Party

150,00 kr

Tea Party

  • ISBN: 9789186509163
  • 1 ex i lager
  • Förlag: Kolik
av: Nancy Pena
Lord Barnes utmanar Lord mac Dalei en té-tävling där de båda har två månader på sig att hitta bästa möjliga té. Lord mac Dale överlåter uppdraget på sin cookery councelor Victor Neville. När Victor spionerar i Lord Barnes trädgård stöter han emellertid på dennes vackra dotter Alice, som blir hans medkonspiratör.

Dessvärre lider Victor Neville av svår sömnsjuka och efter att ha genom- fört en lång och strapatsfylld färd till Indinen, vaknar han och upptäcker inte bara att hela resan var en dröm, utan också att han försovit sig från alla möjligheter att ta sig till Indien. Istället försöker han få tag på kinesiskt té i en opiumhåla med hjälp av ingen mindre än Scherlock Holmes. Men än är inte tävlingen avgjord och det visar sig att även Alice vill ha ett finger med i spelet.

Om Nancy Peña
Nancy Peña är en välkänd barnbok- stecknare och serieskapare i hemslande Frankrike. The Party är hennes andra bok utgiven i Sverige och också den fristående uppföljaren på Katten och Kimonon som utkom 2010 och fick strålande recensioner.
Ung. sidantal: 105
Färg/svart-vitt: Svart-vit
Format: Serietidningsstorlek
Språk: Svenska
Läsriktning: Västerländsk
Taggar:


Denna vara lades till den torsdag 11 oktober, 2012.