Lilla Berlin Bk 01 So last year

175,00 kr

Lilla Berlin Bk 01 So last year

  • ISBN: 9789186509293
  • 3 ex i lager
  • Förlag: Kolik
av: Ellen Ekman
Vad är det för fel på dagens ungdom?
Ellen Ekmans strippserie Lilla Berlin triumferar i tidningen Metro. Dagens ungdom fotar, festar, facebookar och förfasar sig genom 2010-talet. I serien trängs de särskilda och speciella ipa-sorternas anhängare, skäggbeundrare, neggningsraggare, flytthjälpsbortförklaringarnas mästare, DJ:s, arbetsförmedlare och estradpoeter tillsammans med den unga urbana människan.

Skärpa, autentiska dialoger, suveräna person- och miljöskildringar och ett utsökt öga för de små detaljerna som särskiljer en rätt utstyrd unik och karakteristisk hipster från en annan unik och karakteristisk hipster. I Lilla Berlin är varje liten stripp en mininovell, med träffsäkra porträtt av unga stockholmare anno 2013 och där vardagliga, igenkännbara situationer skildras med precis humor och satir.

Om Ellen Ekman
Ellen Ekman är illustratör och serietecknare, utbildad på Serieskolan i Malmö. Hon är född 1986. Uppvuxen i Stockholm och påbörjade en högskoleutbildning där. År 2011 kände Ellen att hon behövde en paus. Hon övergav sina konststudier, flyttade till Malmö och börja plugga till serietecknare. Ellen har på mycket kort tid etablerat sig och sin strippserie. Som redan 2013 fått Nordens största seriepris Stora Ponduspriset och en egen öl på Stigbergets bryggeri. Ellen är en del av seriekollektivet Dotterbolaget.
Ung. sidantal: 160
Färg/svart-vitt: Färg
Format: Storpocket
Språk: Svenska
Läsriktning: Västerländsk
Taggar: Humor


Denna vara lades till den måndag 3 februari, 2014.