Oblivion High Bk 02

150,00 kr

Oblivion High Bk 02

  • ISBN: 9789186509378
  • 2 ex i lager
  • Förlag: Kolik
av: Johanna Koljonen, Nina von Rüdiger
Inget har varit sig likt för Soon Mi och Nin sedan den japanske utbytesstudenten Masato började i deras högstadieklass. Livet i betongförorten Upplands Väsby blir plötsligt fullt av mystik, intriger och uppror. Vad Soon Mi och Nin inte vet är att Masato i själva verket är sagoväsendet Näcken, som kidnappat den riktiga utbytesstudenten, för att själv bekanta sig med människornas värld.

I Oblivion High 2 tar intrigerna på skolan ny skruv, när tuffingarna Paula och Leila utmanar Soon Mi i elevrådsvalet. Och hur ska Soon Mi och Nin lyckas ta sig till den stora strandfesten, när de fått utegångsförbud? Samtidigt har den riktige Masato kommit till den nedre världen, där gudaväsen från den finska mytologin sätter honom på prov. Mörka makter spelar sina spel, och den stora strandfesten kommer inte bli som någon tänkt sig.

Ms Mandu är namnet mangaduon bestående av Nina von Rüdiger och Johanna Koljonen.

Nina von Rüdiger är professionell illustratör, grafiker och serietecknare, och har utöver Oblivion High bland annat gjort illustrationer och grafik för Wahlströms Bokförlag, Yasuragi Hasseludden, Högskoleverket och Historiska Museet.

Johanna Koljonen är manusförfattare, krönikör och radiopratare som bland annat varit programledare för P3 Kultur. Hon slog igenom som rikskändis när hon vann tv-programmet På Spåret tillsammans med Markcus Birro, och har under sommaren hörts i radioprogrammet Jättestora frågor med Johanna Koljonen.
Ung. sidantal: 220
Färg/svart-vitt: Svart-vitt
Format: Pocket
Språk: Svenska
Läsriktning: Västerländsk
Taggar: Högstadiet, Upplands Väsby


Denna vara lades till den måndag 12 maj, 2014.