Orbital Vol. 04 Ultimatum

358,00 kr

Orbital Vol. 04 Ultimatum

  • ISBN: 9789188897916
  • 3 ex i lager
  • Förlag: Cobolt
av: Sylvain Runberg, Serge Pelle
Inbördeskriget är över, men konfederationen ställs omedelbart inför ett nytt hot. Denna gång från nevronomerna, de gigantiska levande rymdfarkoster som av okänd anledning har återvänt till konfederationens stjärnsystem efter hundratals års frånvaro. De väldiga organismerna har börjat agera som massförstörelsevapen genom att spränga sig själva i luften ovanför konfederationens städer och på så vis utplåna dem.

Efter massakern i Stockholm befinner sig Caleb och Mezoke på flykt tillsammans med Calebs lillasyster Kristina och Dernid, som står i mental kontakt med skeppet de färdas i, nevronomen Angus. Kanske kan de med Angus hjälp finna svaret på varför nevronomerna utövar utpressning mot konfederationen, men först måste de avlägga ett strategiskt besök på den laglösa planeten Tetsuam, lekstuga för galaxens kriminella och den perfekta platsen att byta smuggelgods mot information.

Rymdstationen Orbital är den galaktiska konfederationens maktcentrum med 300 miljoner invånare och samtidigt en portal mot en annan rumtid. Orbital är också hemmabas för agenterna från IDB, den intermondiala diplomatiska byrån. En organisation med uppgift att upprätthålla freden mellan Konfederationens många hundra världar.
Innehåller: Franska Vol 7 & 8
Ung. sidantal: 112
Färg/svart-vitt: Färg
Format: Inbundet Europeiskt albumformat
Språk: Svenska
Läsriktning: Västerländsk
Taggar: SF


Denna vara lades till den torsdag 2 juni, 2022.