The Walking Dead Vol 01 Tills döden skiljer oss åt

130,00 kr

 Slutsåld 

The Walking Dead Vol 01 Tills döden skiljer oss åt

  • ISBN: 9789197959209
  • 0 ex i lager
  • Förlag: Apart
av: Robert Kirkman, Cliff Rathburn, Charlie Adlard
Äntligen här! Detta är den första samlingsvolymen på svenska av den kritikerrosade serien "The Walking Dead", som lade grunden för tv-succén med samma namn. En nervkittlande överlevnadshistoria som tar den klassiska zombiegenren till nya höjder.

Serien blev snabbt kult i upphovslandet USA, där den ligger högt på alla försäljningstopplistor, och fortsätter sitt segertåg över resten av världen i samband med att TV-serien lanseras.Ytterligare två volymer planeras utkomma 2011.

En epidemi av apokalyptiskt format har svept över världen och väckt de döda till liv. Smittan har på bara några månader fått civilisationen att kollapsa; kvar finns inga myndigheter, inga affärer, ingen post eller kabel-tv.En av få överlevande i denna skrämmande framtid är Rick Grimes. Alldeles nyss var han en fridfull amerikansk småstadspolis. Skild från sin familj får han kämpa på liv och död för att försöka finna sin fru och sitt barn.Vilka är egentligen farligast? De döda eller de levande? I en värld befolkad av döda tvingas vi till slut att börja leva.
Ung. sidantal: 156
Färg/svart-vitt: Svart-vit
Format: Serietidningsstorlek
Språk: Svenska
Läsriktning: Västerländsk
Taggar:


Denna vara lades till den torsdag 19 maj, 2011.

Kunder som köpt denna har även köpt...

The Walking Dead Vol 02 På drift

The Walking Dead Vol 02 På drift

175,00 kr

 Slutsåld