The Walking Dead Vol 06 Totalt jävla mörker

175,00 kr

The Walking Dead Vol 06 Totalt jävla mörker

  • ISBN: 9789197959278
  • 1 ex i lager
  • Förlag: Apart
av: Robert Kirkman, Charlie Adlard
Fångade i en stad full av galningar måste Rick hitta en utväg eller dö på kuppen. Samtidigt, i fängelset, börjar resten av överlevarna misstänka att Rick är död, eller ännu värre...

I en värld befolkad av döda, tvingas vi att till slut börja leva. 

Robert Kirkmans zombie-epos, tecknad av Charlie Adlard, når nya nivåer i denna sjätte volym.I den teckande förlagan skiljer sig händelserna, personerna och dödsfallen sig något från tv-versionen. Men framförallt så låter sig Kirkman inte censureras i sin serietidning...

 Ingen blir väl förvånad över upplysningen att de flesta dagdrömmar handlar om sex  det är där våra tankar och fantasier oftast hamnar när vi låter dem skena iväg. Nästan lika ofta fantiseras det om hämnd: 80% av alla kvinnor och 90% av alla män fantiserar om att döda någon de inte gillar, i synnerhet kärleksrivaler, styvföräldrar och föredettor av olika slag. Vi fantiserar om att ge igen, slå tillbaka, ta revansch, göra udda jämnt.

Moderna sägner om hämnd tillfredsställer ett behov hos människor. Sägnerna ger oss möjlighet att ge utlopp för förbjudna känslor av hämnd utan att behäftas med skuldkänslor. Hämndgirigheten kan fungera som försvar mot känslor av skam, skuld, förlust och sorg genom att vreden riktas utåt istället för inåt. Den svaga blir stark och den onde får vad han förtjänar. I alla fall i fiktionens underbara värld: så sätt dig nu bekvämt tillrätta och njut av en stunds frossande i blodig moral. Se det som terapi!

Ur Ann Heberleins förord till denna sjätte samlings-volym med den hyllade serien The Walking Dead  förlagan till tv-succén med samma namn.

  Dessutom fanart av Ola Skogäng och Daniel Thollin.
Ung. sidantal: 144
Färg/svart-vitt: Svart-vit
Format: Serietidning
Språk: Svenska
Läsriktning: Västerländsk
Taggar: Zombier


Denna vara lades till den onsdag 27 februari, 2013.

Kunder som köpt denna har även köpt...