Den mörka sidan Vol 02

175,00 kr

Den mörka sidan Vol 02

  • ISBN: 9789185269341
  • 3 ex i lager
  • Förlag: Ordbilder
av: Sylvain Runberg, Oliver Martin
Tokyo, Japan.

Satoshis hela liv kretsar kring hans jobb på en konsultfirma. Han har fru och barn i en annan stad, så han kan inte dagspendla hem. Under veckorna hyr han in sig på ett kapselhotell, där hans rum inte är mycket mer än en säng.
Mayumi är 26 år och sekreterare. Varje dag ser hon Satoshi, där han sitter lutad över sin dator en bit bort. Hon drömmer om den stora kärleken och försöker förtränga sin egen trasiga familj. Hon lyckas få till en affär med en kollega, men vill han lämna sin fru för henne? Och när ska hon egentligen begripa sig på varför han gör som han gör? Och de andra på kontoret får ju inte veta.
Detta är andra och avslutande delen av Den mörka sidan, ett relationsdrama från dagens Japan, där arbetet går före det mesta och allting inte är vad det ser ut att vara. Den är skriven av Sylvain Runberg (född 1971), känd i Sverige för Hammerfall och i Frankrike för Orbital och serieversionen av Stieg Larssons Millennium-trilogi. Han har fått mycket av sin inspiration från Japan, serielandet med de långa berättelserna och det filmiska berättandet. Den mörka sidan är tecknad av Olivier Martin (född 1974, gjorde albumdebut 1998), som har bott flera år i Japan och är gift med en japansk kvinna. Tillsammans bestämde sig Runberg och Martin för att skapa en serieroman som dyker rakt ner i det japanska storstadslivet.
Ung. sidantal: 151
Färg/svart-vitt: Svart-vitt
Format: Pocket
Språk: Svenska
Läsriktning: Västerländsk
Taggar: Prisvinnare, Euromanga, Bra serier, Tokyo


Denna vara lades till den måndag 12 maj, 2014.

Kunder som köpt denna har även köpt...

Den mörka sidan Vol 01

Den mörka sidan Vol 01

175,00 kr

 Slutsåld