Prenumera på amerikanska serier

PRENUMERATIONSVILLKOR GÄLLANDE PRENUMERATIONER PÅ AMERIKANSKA SERIETIDNINGAR

Kommer det ut i USA så kan du i princip prenumerera på det genom oss. Detta gäller främst för serietidningar och tidningar om serier, men även en del annat som t.ex. Illustration Magazine. För prenumerationer räknar vi f.n. 13:00 kronor per dollar. Detta kan dock komma att ändras beroende på kronans varierande ställning gentemot dollarn. Till detta tillkommer porto & emballage. Du behöver naturligtvis inte betala för porto & emballage om du väljer att hämta tidningarna i butiken.

När du börjar prenumerera så är det första du gör att deponera pengar för två månaders tidningar (dvs. ett nummer av tidningar som kommer max 6 gånger per år, två nummer för månadstidningar som Spawn och Uncanny X-Men samt dom flesta DC, Marvel och Disney-tidningar) samt en generell porto & emballagesumma på 90:00 kr. När vi väl har fått din första deposition så kan vi tämligen omgående börja skicka ut tidningar. I anslutning till varje utskick emailar vi en faktura på summan för sändningen i fråga. Tala gärna om du vill ha en faktura istället.

Prenumerationerna löper med så många nummer som vi har beställt i förväg åt dig (vanligtvis 2 månader för månadstidningnar), och de ursprungliga deponerade pengarna kommer att utnyttjas vid prenumerationernas avslutande.

Uppgår dina prenumerationer till mer än 500 kr exkl. porto i månaden, så erbjuder vi dig att få Previews, den stora katalogen som innehåller i det närmaste allt som kommer ut på den amerikanska seriemarknaden. Är summan under 500 kr så kostar en prenumeration på Previews 110 kr i månaden, vilket motsvarar vår självkostnad för katalogen. Vi lägger även upp textvarianten på hemsidan som en extra service. Du hittar länken till vänster under Kundservice.