Prenumera på amerikanska serier

PRENUMERATIONSVILLKOR GÄLLANDE PRENUMERATIONER PÅ AMERIKANSKA SERIETIDNINGAR

Kommer det ut i USA så kan du i princip prenumerera på det genom oss. Detta gäller främst för serietidningar och tidningar om serier, men även en del annat som t.ex. Famous Monster of och Video Watchdog. För prenumerationer räknar vi f.n. 11:00 kronor per dollar. Detta kan dock komma att ändras beroende på kronans varierande ställning gentemot dollarn. Till detta tillkommer porto & emballage. Du behöver naturligtvis inte betala för porto & emballage om du väljer att hämta tidningarna i butiken.

När du börjar prenumerera så är det första du gör att deponera pengar för två månaders tidningar (dvs. ett nummer av tidningar som kommer max 6 gånger per år, två nummer för månadstidningar som Spawn och Uncanny X-Men samt dom flesta DC, Marvel och Disney-tidningar) samt en generell porto & emballagesumma på 30:00 kr. När vi väl har fått din första deposition så kan vi tämligen omgående börja skicka ut tidningar. Med varje utskick medföljer då en faktura på summan för sändningen i fråga. Tala gärna om du vill ha ett inbetalningskort med fakturan ifall du betalar på det klassiska sättet med kuvert i låda och inte via internet.

Prenumerationerna löper med så många nummer som vi har beställt i förväg åt dig (vanligtvis 2 månader för månadstidningnar), och de ursprungliga deponerade pengarna kommer att utnyttjas vid prenumerationernas avslutande.

Uppgår dina prenumerationer till mer än 400 kr exkl. porto i månaden, så erbjuder vi dig att få Previews, den stora katalogen som innehåller i det närmaste allt som kommer ut på den amerikanska seriemarknaden. Är summan under 400 kr så kostar en prenumeration på Previews 75 kr i månaden, vilket motsvarar vår självkostnad för katalogen. Vi lägger även upp textvarianten på hemsidan som en extra service. Du hittar länken till vänster under Kundservice.